Povestea noastră

Povestea inbagaj.ro începe cu o afacere de familie în turism, o experienţă de 10 ani în care am contribuit la nenumărate vacanţe reuşite. Fiind şi noi călători împătimiţi şi lucrând zilnic cu alţi călători, contribuind la povestea şi la amintirile lor, am identificat nevoia de a găsi un loc în care să găseşti Totul pentru calatoria ta!

În tot acest timp am descoperit că sunt persoane pentru care organizarea vacanţei este dificilă, stresantă, le ocupa mult timp, nu vor să se gândească la asta, vor doar să se relaxeze în vacanţă şi ar prefera să aibă totul la un loc.

Astfel, am gândit o experienţă all-inclusive pentru tine, pentru a-ţi uşura munca. La noi poţi găsi tot ce ai nevoie pentru călătoria ta: bagaje, accesorii, cadouri pentru pasionaţii de travel, informaţii utile pe blog-ul nostru, sejururi, asigurări de călătorie.

Reţine inbagaj.ro şi s-au terminat o parte din griji.


 

Orice voiaj începe inbagaj.

inBagaj.ro este cel mai nou magazin online de travel. Avem o gamă variată de bagaje, accesorii pentru bagaje şi gadgeturi pentru călătoria ta. Cu noi vei fi mereu pregătit şi organizat, indiferent de locul în care pleci în vacanţă.

Călătoriile sunt un mod minunat de a înţelege lumea şi a ne cunoşte pe noi. Suntem pasionaţi de călătorii şi de organizarea lor. Astfel a aparut şi acest magazin, în care aducem produsele pe care ni le dorim să le găsim într-un magazin aşa cum am visat: magazinul unde fiecare produs îţi inspiră idea de vacanţă.

 


Fiecare călător împătimit va găsi ceva potrivit pe site-ul nostru! Dorim să îţi oferim o experienţă plăcută de shopping online, odată cu accesul la o serie de informaţii necesare în vederea pregătirilor pentru călătorie. Vei găsi, odata cu produsele de calitate, unelte care să te ajute să iei cele mai bune deciziii, dar şi recomandări pe blogul nostru, pe care sperăm să îl urmăreşti cu plăcere.

SC WIR REISEN SRL

Str. Glodeni, Nr. 12, Sect 2, Bucuresti

Adresa e-mail: contact@inbagaj.ro

Telefon de contact: 0745.783.326

Urmăreşte-ne pe Facebook:

Punem accent pe calitatea produselor şi pe serviciile de calitate pe care dorim să le oferim clienţilor şi colaboratorilor noştri. Dacă nu eşti mulţumit de achiziţie sau te-ai răzgândit, poţi returna produsul şi în 5 zile primeşti banii înapoi.
badge-1
Suntem alături de tine pe tot parcursul procesului de achiziţionare de produse, cu informaţii, sfaturi şi recomandări, aşa că nu ezita să ne contactezi. Contact.
support
In fiecare luna vei gasi produse noi la noi pe site. Cauti ceva si nu gasesti? Ne-ar bucura sa ne anunti si vom face tot posibilul sa il aducem pentru tine.
loupe
Intră şi tu în comunitatea pasionaţilor de călătorii