Termeni si conditii:

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului inbagaj.ro.

inbagaj.ro este operat de societatea SC WIR Reisen SRL, cu sediul in Strada Glodeni, nr. 12, etaj 1, Birou 3, Sect. 2, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/15177/16.11.2016. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului inbagaj.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

SC WIR REISEN SRL verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

Drepturile de proprietate Intelectuala 

Continutul site-ului inbagaj.ro, incluzand dar nelimitandu-se la text/ continut, logo, reprezentari stilizate, imagini statice, imagini dinamice, este integral proprietatea SC WIR Reisen SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC WIR Reisen SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. inbagaj.ro si logo-ul inbagaj.ro sunt proprietatea SC WIR Reisen SRL. Raportarea eventualelor incalcari ale dreptului de autor reperate pe site va avea loc la adresa de e-mail roxana@inbagaj.ro„>roxana@inbagaj.ro

Drept aplicabil

Prin folosirea magazinului on-line inbagaj.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii inbagaj.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Exonerarea de raspundere

SC WIR Reisen SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la inbagaj.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, inbagaj.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

SC WIR Reisen SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul inbagaj.ro, acestea fiind puse la dispozitia SC WIR Reisen SRL de catre furnizori.

In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa contact@inbagaj.ro„>contact@inbagaj.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Pretul

Preturile afisate pe inbagaj.ro includ TVA.  SC WIR Reisen SRL  isi rezerva dreptul de a modifica preturile de vanzare ale produselor prezentate, cat si promotiile in derulare, fara o notificare prealabila. In cazul in care acestea se modifica ulterior confirmarii comenzii Cumparatorului, facturarea se va face conform pretului afisat pe site in momentul comenzii.

Garantia produselor

Inbagaj.ro ofera cumparatorului garantia produselor comercializate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Garantia de conformitate este garantia oferita de vanzator, conform legislatiei in vigoare, garantie care iti garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile mentionate pentru fiecare produs in parte, potrivit art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-18 din Legea nr. 449/2003.

Metode de plata

Inbagaj.ro va ofera urmatoarele metode de plata:

Plata online cu cardul

Magazinul online www.inbagaj.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii, pentru comenzile online sau prin telefon, daca valoarea comenzii se incadreaza in limita sumei de 5000 Ron, conform legislatiei in vigoare. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata prin transfer bancar

In cazul in care nu dispuneţi de card de debit/credit sau cardul dv. nu este acceptat pentru plata online, aveti posibilitatea să platiti prin transfer bancar.

Daca optati pentru aceasta modalitate de plata, dupa ce unul dintre colegii nostri va vor confirma disponibilitatea produselor si data livrarii, va rugam sa efectuati plata utilizand urmatoarele date:

Denumire societate: S.C WIR REISEN S.R.L.

Banca: RAIFFEISEN BANK

Cont bancar IBAN: RO09RZBR0000060019062768

Nr. de Inreg. la Registrul Comertului: J40/15177/2016

Cod Unic de Inregistrare: RO 36750798

Adresa beneficiar: Str. Glodeni, Nr. 12, Ap. 3, Sector 2

Pentru identificarea platii dvs., va rugam sa completati la obiectul platii numarul comenzii/facturii proforme pentru care faceti plata.

Expedierea comenzii se va face dupa confirmarea platii de catre banca (sau trimiterea unei copii dupa OP pe email).

Livrare rapida

Inbagaj.ro foloseste ca si metoda de livrare serviciul de curierat rapid (cu livrare in toate localitatile in care firma de curiera are acoperire), pe teritoriul Romaniei. Inbagaj.ro nu livreaza in afara Romaniei. Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. In cazul in care destinatarul nu este prezent la adresa de livrare, acesta va comunica curierului sau inbagaj.ro, numele si numarul de telefon al persoanei care va prelua coletul in numele acestuia.

Pe colet vor fi trecute datele de contact( nume complet, numar de telefon, adresa exacta) ale Clientului, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Orice modificare survenita dupa expedierea comenzii, va fi notificata prin email catre inbagaj.ro, la adresa: contact@inbagaj.ro.

Termenul de livrare este de 24 – 48 h, in functie de ora la care s-a plasat comanda si locatia exacta la care trebuie livrata.

Taxa de livrare este de 16 Ron in Bucuresti si 24 Ron in tara. Aceasta taxa de livrare se va adauga la valoarea comenzii, astfel incat pretul achitat la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul comenzii, plus taxele de livrare.

Colete refuzate de catre clienti dupa livrare !
In cazul refuzarii coletului dupa ce s-a efectuat comanda de catre client, acesta se obliga sa achite ca daune si despagubiri, interese in valoarea de 40 Lei pentru transportul tur-retur. In caz contrar se aplica clauzele legilor comertului electronic Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 si se incalca prevederile  „Termeni si conditii” de pe acest site.

Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Inbagaj.ro doreste sa raspunda tuturor nevoilor clientilor sai si ofera retur gratuit pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la primirea coletului de catre client sau de catre persoana desemnata de acesta. Intentia de retur trebuie comunicata prin Posta sau email. In acest sens puteti folosi urmatorul formular de retragere (acest formular este un model si nu este obligatoriu):

Model retragere

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, fara semne de purtare si documentele care l-au insotit). inbagaj.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, costume de baie si produse cosmetice desigilate.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur.

Atentie! Inbagaj.ro nu primeste  retururi prin Posta Romana! Produsul de returnat, poate fi trimis prin orice firma de curierat, costul transportului fiind suportat de catre client!

In cazul unui retur,  Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 5 zile lucratoare de la data la care inbagaj.ro face receptia produselor returnate de catre Client.

Mai multe informatii si pe : https://www.trusted.ro/blog/5-lucruri-despre-drept-retragere/

Politica de confidentialitate – prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC WIR REISEN SRL,  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, servicii curierat, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe inbagaj.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

SC WIR REISEN SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Strada Glodeni, nr 12, Sect. 2, Bucuresti, putand fi posibile urmatoarele:

– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– sa interveniti asupra datelor transmise;
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

inbagaj.ro colecteaza informatii sau date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice (nume, adresa, numar de telefon, email, date de identificare fiscale). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor si de a livra produsele comandate. Tertii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing.

De asemenea, inbagaj.ro colecteaza si adresa IP ca date de trafic. Cookie-urile folosite de inbagaj.ro (proprii sau de la terti) sunt: Google Analytics, Facebook pixel, zopim, plationline.ro. Pentru mai multe informatii despre cookie accesati Politica Cookie.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de WIR REISEN, sau ati identificat probleme legate de o comanda care nu par a putea fi solutionate prin e-mail sau telefonic la numarul de contact, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: roxana@inbagaj.ro (Roxana Orban). In termen de maxim 24 ore veti primi un raspuns prin care vi se va comunica fie procedura de urmat pentru rezolvarea situaiei, fie solutionarea situatiei, daca este cazul.

Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.