Hotelul săptămânii – Dukes – Dubai

       Suntem în plin sezon de sejururi exotice, când căutăm să fugim de zăpadă, de mizeria implicită și de frigul care crapă pielea chiar și sub manuși sau straturi groase de cremă. Încercăm așadar să schimbăm crema hidratantă de mâini cu cea de protecție solară și ne îndreptăm atenția către una dintre cele mai noi apariții de pe The Palm Dubai, hotelul de 5* Dukes.  Sora exotică și sofisticată a faimosului Dukes din Londra, hotelul se remarcă prin eleganța tipic britanică, serviciile de înaltă clasă și are încă tarife rezonabile, datorită deschiderii recente.

        Amplasat chiar la intrarea pe The Palm Dubai, Dukes oferă oaspeților o plajă privată , piscină infinită, camere cu vedere la infinul apei sau la Dubai Marina și o serie de servicii care atrag deja turiști din toată lumea.

 

      Hotelul este Child Friendly 100%:  plaja este cu nisip fin și intrarea lină în apă, există posibilitatea alegerii unor tipuri de camere potrivite familiilor cu mai mai mulți copii, există meniuri pentru copii,  o piscina cu apă mică, clubul Dukesy Kids și activitățile organizate special pentru amuzamentul lor de către personalul dedicat (jocuri tematice, cautări de comori și croaziere).

       Dukes dispune de trei restaurante, fiecare cu un specific diferit, dar și de un salon de ceai, un Whisky and Cigar Lounge și Dukes Bar, unde puteți savura cocktailuri preparate la masă de barmani pregătiți de faimosul Alesandro Palazzi, legendarul barman al hotelului Dukes Londra.

Unul dintre evenimentele care animă și atrag chiar și localnici este Brunch-ul din fiecare vineri, găzduit de restaurantul premiat West 14h, unde se pot savura preparate delisioase din carne, pește, paste, etc,  o mare diversitate de deserturi, însoțite de cocktail-uri delicioase și vinuri asortate. Meniuri pentru copii și un loc de joacă separat sunt asigurate.

 

       Nici rutina de sport nu trebuie să aibă de suferit, deoarece veți găsi la Hotel Dukes, pe langă sporturile de apă specifice, o sală de sport cu vedere către Dubai Marina Skyline, clase de Yoga și posibilitatea relaxării absolute la centrul Spa.

        Așadar, așa cum ne-au obișnuit de ceva timp gazdele arabe, acest hotel promite un sejur foarte plăcut pentru toată familia, indiferent în ce formulă este aceasta.

       Tarifele pornesc de la 119 Eur/ Noapte/ Mic dejun Inclus, dar diferă mult în funcție de perioada pe care o alegeți. În Dubai se ajunge foarte ușor de ceva ani deja, companii precum Wizzair și Flydubai oferind zboruri directe, sau prin intermediul agențiilor de turism care organizează sejururi de 7 nopți in regim de charter aproape tot anul.

       Ce părere aveți? L-ați alege? Puteți să ne recomandați și alte hoteluri interesante în Dubai?

Iar dacă vă interesează hotelurile tip boutique, mai greu de găsit în dubai, aici găsiți câteva recomandări.

Călătorii cu bine!

Roxana O.

Raspunde...