Livrare rapida

Inbagaj.ro foloseste ca si metoda de livrare serviciul de curierat rapid (cu livrare in toate localitatile in care firma de curiera are acoperire), pe teritoriul Romaniei. Inbagaj.ro nu livreaza in afara Romaniei. Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. In cazul in care destinatarul nu este prezent la adresa de livrare, acesta va comunica curierului sau inbagaj.ro, numele si numarul de telefon al persoanei care va prelua coletul in numele acestuia.

Pe colet vor fi trecute datele de contact (nume complet, numar de telefon, adresa exacta) ale Clientului, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Orice modificare survenita dupa expedierea comenzii, va fi notificata prin email catre inbagaj.ro, la adresa: contact@inbagaj.ro.

Termenul de livrare este de 24- 48 h, in functie de ora la care s-a plasat comanda si locatia exacta la care trebuie livrata. Exceptie fac produsele pentru care termenul prelungit de livrare este specificat in cadrul descrierii acestora si fac obiectul unei comenzi plasate catre un furnizor din afara Romaniei.

Taxa de livrare este de 19 Ron in tara si 10 Ron in Bucuresti. Aceasta taxa de livrare se va adauga la valoarea comenzii, astfel incat pretul achitat la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul comenzii, plus taxele de livrare.